T3L Group opkøber Poul Willumsen

For at styrke vores europæiske position på markedet for personaliserede produkter er vi glade for at kunne meddele, at vi har opkøbt den danske virksomhed Poul Willumsen.

Dansk virksomhed Poul Willumsen

I forlængelse af sin strategi om at styrke sin europæiske position på markedet for personaliserede og salgsfremmende produkter er gruppen glad for at kunne meddele, at den har købt den danske virksomhed Poul Willumsen p/s. via sit datterselskab Jalema B.V. Poul Willumsen p/s har i mere end 40 år produceret og markedsført gaveartikler, primært nøgleringe og sparebøsser, til det europæiske, nordamerikanske og japanske marked.

Administrerende direktør Loet van de Kimmenade of Jalema B.V.

"Jalema er en full-service produktionsvirksomhed med en stærk ekspertise inden for sprøjtestøbning og viden om bæredygtige materialer, og dette skridt vil medføre betydelige strategiske og operationelle synergier mellem Poul Willumsen-forretningen og de andre forretningsområder i Jalema og T3L Group på verdensplan."

T3L Group CEO, Kim Berg

"For både vores brandede og ikke-brandede aktiviteter repræsenterer dette opkøb ikke kun store forretningsmuligheder, men det er også endnu en vigtig forstærkning af den industrielle ekspertise og markedsledelse, som vores kunder roser. Jeg vil gerne takke Bo Willumsen for at give os mulighed for at udvide den virksomhed, som hans familie har grundlagt."

Changes

Alle maskiner er i øjeblikket flyttet til Jalemas lokaler.
Leverancer, salg og kundesupport vil fortsat være i fuld drift under hele flytningen uden afbrydelser. 


For yderligere information: Loet van de Kimmenade– Jalema B.V. – lvandekimmenade@t3lgroup.com

Poul-Wilumsen.comJalema.comDjois.com

Ved at klikke 'Acceptér Alle' giver til samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: Funktionalitet, statistik og Marketing