T3L Group opkøber JALEMA B.V.

I et strategisk træk, der har til formål at styrke sin tilstedeværelse og sine tilbud, har T3L Group med succes opkøbt JALEMA B.V.

T3L-gruppen, der blev grundlagt i 2008, har produktionssteder i Danmark og Frankrig og er til stede i over 60 lande.

Gruppen af virksomheder tilbyder en bred vifte af produkter, herunder kontorartikler, skilteløsninger, specialfremstillede, grafiske løsninger, butiksindretningsprodukter og industriprodukter.

De vigtigste mærker omfatter TARIFOLD (displaysystemer, arkivering og skiltning), 3L OFFICE (selvklæbende og indeksering). PROBECO producerer skræddersyede produkter og produkter efter mål.

Jalema

JALEMA B.V. blev grundlagt i 1947. Med stærke brands som JALEMA, ATLANTA og DATAPLUS har virksomheden etableret sig som en af de førende leverandører af kontorartikler til informationsstyring og organisation. JALEMA er berømt for at have opfundet JALEMA clip, et smart arkiveringssystem, der har opnået verdensomspændende anerkendelse.

Kim BERG, CEO hos T3L Group

Med vores dokumenterede succes med at udvikle specialiserede mærker som TARIFOLD og 3L OFFICE passede muligheden for JALEMA perfekt ind i vores strategi.

Vores kunder efterspørger producenter med innovative produkter af høj kvalitet, helst fremstillet i Europa. JALEMA opfylder alle disse krav."  Kim BERG, administrerende direktør for T3L Group.

Joan WESTENDORFF, (tidligere) CEO hos JALEMA

"Det er ikke let at overdrage en hollandsk familieejet virksomhed, som startede i 1947 i vores branche. Det har at gøre med følelser, mennesker, relationer, kunder og utrolige udfordringer på vores marked. At overleve i denne verden er kun muligt gennem et samarbejde med en virksomhed, der har en familievirksomhedsfølelse, respekt for sine medarbejdere og kunder, og som tilbyder yderligere produkter til en lignende kundegruppe. T3L-gruppen er det bedste valg. Mærkerne Jalema, Atlanta og Dataplus vil styrke T3L-gruppen og gøre den til en førende virksomhed inden for kontorartikler".

T3L-gruppen og JALEMA styrker deres position

Med dette opkøb styrker T3L-gruppen og JALEMA deres position som stærke mærkevareproducenter af løsninger til visuel kommunikation og arbejdspladsorganisation.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' giver til samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: Funktionalitet, statistik og Marketing